Over mij

Mijn naam is Vera Bezuijen. Werkzaamheden binnen een bedrijf, eindresultaten van projecten en interieur is wat ik graag fotografeer. Wilt u een mooie weergave van uw bedrijf aan het werk of de eindresultaten laten zien in een professionele fotoreportage neem dan contact op. 


Wat kan ik voor u betekenen?

Project in Beeld is gericht op bedrijven waarbij de foto's gebruikt worden om het bedrijf te presenteren. Ik ben er van overtuigd dat de resultaten gezien moeten/mogen worden!

Is uw website toe aan vernieuwing en zijn daar nieuwe foto's voor nodig? Wilt u uw eigen projecten onder de aandacht brengen via sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter etc.? Of bent u op zoek naar inhoud voor "eigen" reclamemateriaal? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om opgeleverde werken of een geheel proces, ik kan het voor u verzorgen.


Graag bespreek ik met u de wensen en de mogelijkheden om samen tot een mooi eindresultaat te komen. In het menu in beeld kunt u foto's bekijken van eerdere opdrachten. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgave.Over mij