Over mij

Mijn naam is Vera Bezuijen, in het dagelijks leven ben ik partime werkzaam als calculator bij een timmerbedrijf. Met het bedrijf "Project in Beeld" heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, een compleet nieuwe uitdaging.


Begin 2015 heb ik de vakopleiding voor fotografie afgerond.

Project in Beeld is voornamelijk gericht op bedrijven waarbij de foto's gebruikt worden als reclamemiddel. Ik ben er van overtuigd dat uw resultaten gezien moeten/mogen worden!

Daarnaast richt ik mij ook op diverse andere kanten van de fotografie, zoals portretfotografie en verdere fotowaardige momenten of bijzonderheden. Kijk hiervoor op www.verabezuijenfotografie.nl.


Wat kan ik voor u betekenen?

Is uw website toe aan vernieuwing en zijn daar nieuwe foto's voor nodig? Wilt u uw eigen projecten onder de aandacht brengen via sociale media zoals facebook, twitter etc.? Of bent u op zoek naar "eigen" reclame materiaal? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Project in Beeld legt uw resultaten vast. Of het nu gaat om opgeleverde werken of een geheel proces, ik kan het voor u verzorgen.


Graag bespreek ik met u de wensen en de mogelijkheden om samen tot een mooi eindresultaat te komen. In het menu in beeld kunt u foto's bekijken van eerdere opdrachten. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgave.

Over mij

Copyright © 2014-2020 Project in Beeld Fotografie. Alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring

Project in Beeld Fotografie

Van Lockhorstweg 34

3628 AX Kockengen

T +316 36 25 37 20

E info@projectinbeeld.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren